Overslaan en naar de inhoud gaan

Locaties

We schrijven op verschillende plekken aan het Pleasures-verhaal. De twee brasseries (Pakhuis en La Quincaillerie) en Pleasures Boutique zijn het Pleasures uithangbord in Vlaanderen en Brussel. Hun topproducten komen rechtstreeks van de Ferme Le Devant. Ten slotte biedt Pleasures ook een fantastisch verblijf aan in het hartje van de Dordogne: het domein Laudonie, waar je een onvergetelijke vakantie kan beleven.

Brasserie Pakhuis

Via een sfeervol steegje tussen de torens van Gent kom je binnen in de karaktervolle brasserie Pakhuis. De Portugese architect Pinto bezorgde het pand een tweede leven. Je wordt er meteen overweldigd door de enorme ruimte die de sfeer ademt van de voormalige opslagplaats: een unieke combinatie van een 600 m2 grote opslagruimte met speciaal ontworpen interieurelementen. Vanuit elke hoek kan je de architectuur bewonderen en beleef je culinaire hoogtepunten. Kortom: gastronomie in een spectaculair kader.

La Quincaillerie

Genieten, dat is proeven van succulente zeevruchtenschotels en oesters in een sfeervol hoekje in La Quincaillerie. In 1988 opende de brasserie haar deuren in een voormalige ijzerwarenhandel in de Rue du Page te Brussel. Het pand werd nog getekend door een leerling van Victor Horta, en heel wat elementen eigen aan de vorige bestemming van de zaak werden in ere gehouden. Geniet van oesters aan marktprijzen en maak kennis met de meest gerenommeerde kwekers ter wereld, terwijl je de details van het prachtige Art Nouveau interieur in je opneemt.

Boutique

Vanaf nu kan je ook in Pleasures Boutique Sint-Martens-Latem proeven van ‘the best of life’. Boutique past helemaal in het Pleasures verhaal: een plek waar we mensen samenbrengen met lekker eten en waar we authenticiteit, kwaliteit en respect voor de herkomst van elk product hoog in het vaandel dragen.

Pleasures Magazine

In ons Pleasures Magazine lees je over de beste dingen des levens. Op jaarlijkse basis brengen we informatie, beleving en producten samen rond 1 thema en kijken we terug op gerealiseerde projecten. Verder blikken we ook vooruit op de toekomst en nemen we je mee in ons verhaal van innoveren, bijschaven, perfectioneren en experimenteren. Je vindt ons magazine in één van onze locaties, waar je het gratis kan meenemen.

Of lees Pleasures Magazine online.

Laudonie

Laudonie is gelegen in het hartje van de Dordogne. Het domein Laudonie is 53 hectare groot en ligt verscholen tussen de bosrijke heuvels van Rouffignac–Saint-Cernin-de-Reilhac, op nog geen twee uur rijden van historische pareltjes als Bordeaux en Limoges. Een bijzonder veelzijdige streek met een perfecte mix tussen, cultuur, natuur en gastronomie. Het hart van het domein bestaat uit een binnenkoer omringd door de Manoir, de vier torens en de schuur, waar 2 tot 20 personen kunnen verblijven. Bovendien wordt de schuur in 2018 omgevormd tot een polyvalente zaal die ideaal is voor feesten, seminaries, workshops,...  ook dat is ‘the best of life’.

Le Devant

In het hartje van de Bressestreek vind je hoeve Le Devant. Le Devant is de plek van waaruit sinds 2008 wekelijks allerlei producten van eigen kweek richting Vlaanderen en Brussel vertrekken. De hoeve ligt In het hartje van de Bressestreek, ongeveer halverwege tussen Bourg-en-Bresse en Chalon-sur-Saône. Bressekippen en parelhoenen worden er met liefde gekweekt, op de weilanden grazen Bayeux-scharrelvarkens en Hampshire Down lammeren. Elke dag opnieuw wordt er samengewerkt met de natuur om de chefs in de drie brasseries de beste producten te leveren.

Bar Bask

Ontdek dit Baskisch inspired grillrestaurant met een randje rock ’n roll. Ongedwongen hotspot waar je kan genieten van pure pintxos en uitgebreide sharing maaltijden recht van de grill. Chefs Sam D’Huyvetter, Gilles Bogaert en Jordin Michiels gebruiken enkel pure producten die gaan van tarbot tot txogitxu vlees.